Nervepirrende pedagogikk

Nervepirrende pedagogikk lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,71 MB
FILNAVN
Nervepirrende pedagogikk.pdf
ISBN
3875368249684

BESKRIVELSE

Hvordan kan kunnskap om hjernens utvikling brukes i pedagogikken? Blir vi klokere av å bevege oss? Er den utbredte bruken av Mange intelligenser i skolesystemet å gå for langt? Og kan vi kreve at barn skal ta ansvar for egen læring? Boken gir en bred introduksjon til pedagogisk nevrovitenskap - et nytt og svært spennende felt som setter kunnskap fra nevrovitenskap sammen med pedagogikk. Fordi vi lærer med hjernen, og fordi pedagogikk dreier seg om læring, er det naturlig å undersøke hvordan nevrovitenskaplig forskning kan komme til nytte i pedagogikkens verden.

Som mangeårige «lærere» i pedagogikkfaget ved lærerutdanningene har vi fått høre at studenter ofte blir skuffet over pedagogikkfaget i sin lærerutdanning. Innvendingene er ofte at pedagogikk blir for «teoretisk», er for lite relevant for «lærerjobben» osv.

Utdanning Veiledning Praksisstudie Veiledning, undervisning og informasjon av pasienter er en sentral del av sykepleiefaget. Det er derfor viktig å ... Nervepirrende pedagogikk: en introduksjon til pedagogisk nevrovitenskap .

RELATERTE BØKER