Skumringsnatt

Skumringsnatt - Yvonne Andersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yvonne Andersen
DIMENSJON
11,79 MB
FILNAVN
Skumringsnatt.pdf
ISBN
5238254610235

BESKRIVELSE

Mari kommer Silja til unnsetning og redder henne fra å bli tatt med vold. Da de forstår at Ingar er død, vil Mari dra til lensmannen for å melde seg. Silja frykter at det vil bli slutten for venninnen, som skal gifte seg med Simon i oktober, og ber henne tie om det som har hendt. «Hva er det du mener, Silja? Skal jeg tie om ugjerningen? Vi kan ikke grave ham ned bak skurlageret og ikke si noe? Vi kan da ikke det?» Mari var desperat i stemmen og brøt på ny ut i såre hulk. Silja så på venninnen og tok en beslutning. «Nei, Gud hjelpe oss, men hva skal vi gjøre, da? Jeg forbyr deg å gå til lensmannen. Da vil du aldri få se Simon mer. Da ... da gjør jeg det heller selv. Da sier jeg at jeg gjorde det i selvforsvar.»

Dersom du ikke er klar til å kjøpe boken, kan du legge den til i ønskelisten din. Hva skjuler seg i dype myrhull og tung granskog en norsk skumringsnatt? Spennende om en ekte skogshulder - i en oslovirkelighet. Alene (Ebok) av forfatter Merete Lien. Pris kr 101.

Men det fatale har skjedd: Ingar er død. Mari vil dra til lensmannen for å melde seg.

RELATERTE BØKER