Bedre motivasjon

Bedre motivasjon - Trygve Jakobsen Steiro, Glenn-Egil Torgersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trygve Jakobsen Steiro, Glenn-Egil Torgersen
DIMENSJON
3,29 MB
FILNAVN
Bedre motivasjon.pdf
ISBN
4070035434884

BESKRIVELSE

Motivasjon er avgjørende for å kunne drive selvledelse og ledelse av andre. I denne boken presenteres en rekke ulike teorier med konkrete og praktiske eksempler og som tar leseren med på refleksjon underveis. Boken spenner fra visjoner til praktisk motivasjonsgrep i hverdagen. Den er derfor både teoretisk og praktisk, hvor stoffet er gjort lett tilgjengelig for leseren. Teksten skaper mening mellom teori, eksempler og refleksjon. Den inneholder blant annet 130 coachende spørsmål til refleksjon og til hjelp i motivasjonsarbeid, mange varierte og konkrete eksempler på motivasjon, oppdatert kunnskap fra state of the art forskning innen motivasjonsfeltet, konkrete teknikker for utvikling av motivasjon og den "lille motivasjonsutvikler". Boken er skrevet for alle som mener motivasjon er viktig: Ledere, medarbeidere, konsulenter, lærere, helsepersonell og mennesker som jobber med å veilede og rettlede andre. Boken vil også være svært nyttig for de som ønsker å utvikle sin evne til å lede seg selv.

... God fagkunnskap gir bedre muligheter for en tilrettelagt og fleksibel undervisning dersom læreren også har didaktisk kompetanse og forståelse av klassen som sosialt system. Pris: 285,-.

"En bedre barnehagedag" Her er noen smakebiter fra kurset for deg som arbeider i barnehage eller jobber med små barn. St.22 (2010-2011) - Motivasjon-Mestring- Muligheter og Strategi for ungdomstrinnet - Motivasjon og mestring for bedre læring, startet skolebasert skoleutvikling ved alle ungdomsskoler i landet i perioden 2012-2017 med fokus på klasseledelse, lesing, skriving og regning. Indre motivasjon skaper bedre prestasjoner. Vi fant nemlig en positiv sammenheng mellom indre motivasjon og ledervurderte arbeidsprestasjoner i et utvalg bestående av 552 medarbeidere på bensinstasjoner, mens ytre motivasjon var negativt relatert til arbeidsprestasjoner. Motiverte medarbeidere jobber bedre, er mer lojale og tar i et ekstra tak når det trengs, viser ny doktorgradsstudie fra BI.

RELATERTE BØKER