Blåstjernes profeti

Blåstjernes profeti - Erin Hunter | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erin Hunter
DIMENSJON
12,13 MB
FILNAVN
Blåstjernes profeti.pdf
ISBN
5544987732447

BESKRIVELSE

DE STORE FORTELLINGENE. Fire klaner villkatter blomstret i sine territorier. Men spenningen stiger og Tordenklanen må hevde sin styrke eller risikere å bli byttedyr for sultne naboer. I denne usikre tiden blir en kattunge født. Et profeti forutser at Blåpels vil bli sterk som ild, og klatre på rangordningen. Men profetiet gir også et forvarsel om at hun skal ødelegges. Blåpels får fortjent sitt ledernavn, Blåstjerne, men hemmeligheter fra fortiden truer, og kan ødelegge Tordenklanen. Serien om KATTEKRIGERNE. handler om villkatter som har delt skogen inn i klaner, og kjemper for makt og kontroll. Gjennom flere generasjoner har de tydet jordens og himmelens tegn og opplevd magi, kamp og kjærlighet.

Et profeti forutser at Blåpels vil bli sterk som ild, og klatre på rangordningen. Blåstjernes profeti : de store fortellingene; Medansvarlig: Morset, Tora Larsen; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Katter; Kattar; Serie: Kattekrigerne; År: 2018; Noter: Fire klaner villkatter har delt skogen i generasjoner, og blomstret i sine territorier. Men spenningen stiger og Tordenklanen må hevde sin styrke eller risikere å bli ... Kjøp Blåstjernes profeti fra Bokklubber DE STORE FORTELLINGENE.

Men spenningen stiger og Tordenklanen må hevde sin styrke eller risikere å bli byttedyr for sultne naboer. I denne usikre tiden blir en kattunge født.

RELATERTE BØKER