Nei nei, ja ja!

Nei nei, ja ja! - Leslie Patricelli | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leslie Patricelli
DIMENSJON
6,41 MB
FILNAVN
Nei nei, ja ja!.pdf
ISBN
1779073057810

BESKRIVELSE

Dra katten i halen er «Nei, NEI!» Stryke pus på pelsen er «Ja, JA!» Det er ikke lett å vite hva som er rett og galt når man er bitteliten. Denne vesle, vakre boken viser vei. Hva vil vi at barnet skal gjøre. Og hva vil vi at barnet ikke skal gjøre. Noe er «nei, NEI!», men mye er «Ja, JA!» Vunnet Scripps-Howards pris for beste barnebok. Kåret til én av de 100 beste bøkene for barn! «Foreldre & Barn US».

PÅKLEDNING: En utfordring alle foreldre kjenner igjen. Foto: NTB SCANPIX (illustrasjonsfoto) Erik Fossen; Denne artikkelen er over to år gammel.

Boka er et essay om ensomhet kontra sosialt fellesskap, isolasjon kontra samfunnsmessig deltagelse. Om skrivingen som en produktiv stillingstagen til «deltagelsens problem».

RELATERTE BØKER