Sjenanse

Sjenanse - Anna Fiske | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Fiske
DIMENSJON
6,71 MB
FILNAVN
Sjenanse.pdf
ISBN
2521877249246

BESKRIVELSE

Sjenanse er en bok i Følelsesbiblioteket - en serie med bøker som omhandler ulike følelser som sinne, angst, sorg, lykke, forelskelse og sjenanse. Temaet sjenanse blir tatt på alvor, men med en humoristisk vri, med fargerike og morsomme illustrasjoner, og korte tilhørende tekster. Boken er lagt opp slik at den skal inspirere barna eller ungdommene til diskusjon og til egne tanker og refleksjoner rundt det å føle sjenanse. Følelsesbiblioteket er først og fremst rettet mot målgruppen barn og ungdom med syn og hørselsskader og psykisk utviklingshemmede.

Informasjon om sjenanse i gratis engelsk online ordbok og leksikon. sjenanse.

De fleste har kjent seg blyge en eller annen gang. sjenanse oversettelse i ordboken norsk bokmål - engelsk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Sosial angst skiller seg altså fra sjenanse og vanlig usikkerhet ved at den er mer alvorlig og fører til funksjonstap.

RELATERTE BØKER