Skatten på Kokosøya

Skatten på Kokosøya - Ole André Sivertsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole André Sivertsen
DIMENSJON
12,23 MB
FILNAVN
Skatten på Kokosøya.pdf
ISBN
8467996852339

BESKRIVELSE

Noras grand grand onkel ble kalt «lille Skrekk» som barn. Årsaken var at han var redd for alt og besvimte når han så blod. Han forsvant på mystisk vis i en kiste mens han lekte gjemsel og kom aldri tilbake. Nora finner den samme kista på loftet til morfar, og når hun klatrer oppi den, havner hun i sjørøververdenen. Der møter hun Skrekk som nå har blitt en fryktet sjørøverkaptein. Nora og kaptein Skrekk blir bestevenner. Kaptein Skrekk har alltid en skatt han jakter på, men han er langt fra den eneste som er glad i gull og diamanter. Nora og kaptein Skrekk må kjempe mot den ufyselige Bleiebanden og ikke minst må de passe seg for den onde kong Aubergine av Rabarbria og hans soldater. Problemet er at Skrekk slett ikke er en så fryktløs sjørøver som han later som. Han er akkurat like redd som da han var barn, og fortsatt besvimer han ved synet av blod. Heldigvis er Nora en smart og tøff jente, og alt kan skje når hun og den sprø kaptein Skrekk drar på ville eventyr. Skatten på Kokosøya er første bok i serien På eventyr med kaptein Skrekk.

Der møter hun Skrekk, som nå har blitt en fryktet sjørøverkaptein. Del 1: Skatten på Kokosøya, kapittel 1 og 2 Sammen med 30 andre bibliotek i Trøndelag, har Melhus bibliotek kjøpt rettighetene til å dele den nyinnspilte videolydboka av "Kaptein Skrekk: Skatten på Kokosøya".

Serie: På eventyr med kaptein Skrekk 1. Ny, spennende sjørøverserie! Noras grand grand onkel ble kalt «lille Skrekk» som barn.

RELATERTE BØKER