SLAGET OM KURSK 1943

SLAGET OM KURSK 1943 En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,58 MB
FILNAVN
SLAGET OM KURSK 1943.pdf
ISBN
8431256351758

BESKRIVELSE

Den 4. juli 1943 startet et av de aller største og mest avgjørende slagene under den andre verdenskrig. Hitler samlet nær 3,5 millioner mann og hundrevis av stridsvogner, fly og artilleri for å angripe de russiske stillingene rundt byen Kursk. Stalin hadde, for første gang, beordret byggingen av solide og dype forsvarslinjer, for å stå i mot den tyske armeens angrep. tyskerne angrep fra nord og sør inn mot byen og det kom til kraftige slag mellom menn, fly og stridsvogner. Det enorme slaget kulminerte med verdens største panserslag - slaget ved Prokhorovka den 12. juli. Etter at slaget om Kursk ebbet ut og de tyske styrkenes fremrykning stoppet opp - ble krigen på Østfronten en enste lang tilbakemarsj for Hitlers soldater som ikke stoppet før i Berlins gater. Fotografier - illustrasjoner - malerier - 3D fugleperspektiv - kart

Dette medførte at de tyske styrkene som sto i Finland måtte evakueres i all hast. ...

Med seieren ved Kursk hadde Den røde armé overtatt det strategiske initiativet i krigen, og i løpet av høsten 1943 ble Wehrmacht presset lenger og lenger mot vest. I en siste krampetrekning på østfronten beordrer Hitler i 1943 den tyske hæren til å innta byen Kursk. Men sovjethæren er godt forberedt.

RELATERTE BØKER