Antroposofien i Norden

Antroposofien i Norden En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,40 MB
FILNAVN
Antroposofien i Norden.pdf
ISBN
6109942996042

BESKRIVELSE

Bokens bidragsytere ønsker å få frem en samlet beskrivelse av Rudolf Steiners foredragsbesøk i Sverige, Danmark, Norge og Finland i 1908, da han holdt 20 foredrag i nordiske byer i løpet av en tolvdagers periode. Denne foredragsrekken ble opptakten til det antroposofiske arbeidet i Norden. Boken er skrevet i anledning av 100 års dagen for Rudolf Steiners første foredrag i Norge. Med kronologisk oversikt.

1.8.: åpen tirsdag, onsdag og torsdsg kl. 11 ... Antroposofi i Norden.

Boken viser hvordan antroposofisk kulturarbeid har utviklet seg gjennom samarbeide over landegrensene. De nordiske sommerstevner ble en viktig inspirasjonskilde for det som skulle realiseres i praksis innenfor steinerskoler, helsepedagogiske hjem, jordbruk, arkitektur og kunstneriske virksomheter. Antroposofien i Norden - Fem land i samarbeide.

RELATERTE BØKER