Hellig føde, hellig faste

Hellig føde, hellig faste - Caroline Walker Bynum | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Caroline Walker Bynum
DIMENSJON
7,70 MB
FILNAVN
Hellig føde, hellig faste.pdf
ISBN
5767897161387

BESKRIVELSE

Forfatteren viser hvordan middelalderens kvinner brukte mat og fasten som en del av sin religion. I boken blir myten om kristendommen som kroppsfiendtlig avlivet. Forfatteren hevder at ved å ha kroppskontroll kan man nå en guddommelig erkjennelse. Med forkortelser, noter, litteraturhenvisninger og register..

Dens halvlange, silkebløde pels er let at pleje. Birmaen er en udpræget familiekat, der knytter sig tæt til sine mennesker.

. Hellig handling, hellig tid, hellig rom 2 Fra Den norske kirkes gudstjenestebok 2011 hellig handling Hver søndag er en påskedag Når kristne over hele verden samles til gudstjeneste på søndagen, følger vi en tradisjon som går like tilbake til kirkens eldste tid. Fasten op til påske begynder askeonsdag og varer 40 dage. De 40 dages faste er en gentagelse af Jesu 40 dage i ørkenen.

RELATERTE BØKER