Like læringsmuligheter for jenter og gutter

Like læringsmuligheter for jenter og gutter - Helga Aune | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helga Aune
DIMENSJON
11,73 MB
FILNAVN
Like læringsmuligheter for jenter og gutter.pdf
ISBN
9371246370407

BESKRIVELSE

Læringsmulighetene i barnehage og skole må være like for jenter og gutter. Denne boken handler om hvordan lærere i barnehage og grunnskole kan arbeide for at dette skal bli en realitet. I boken forklares det juridiske regelverket som skal sikre like læringsmuligheter for jenter og gutter i tråd med reglene i barnehageloven og opplæringsloven. I tillegg kobles juss og pedagogikk sammen. Forfatteren viser gjennom praktiske eksempler, koblet til læreplanen og rammeplanen, hvordan pedagogikken kan utformes for å sikre like læringsmuligheter i den praktiske barnehage- og grunnskolehverdagen. Styrer, rektor og lærere er sammen med foreldrene ansvarlige for å sikre at alle barn får like læringsmuligheter uavhengig av kjønn. Dette forutsetter at de kjenner reglene og forstår hvordan tradisjonelle kjønnsrollemønstre kan resultere i ulike læringsmuligheter. Forventninger og hvordan det tilrettelegges for læring, kan åpne eller stenge for like læringsmuligheter. Dette er en lærebok for barnehage- og grunnskolelærerstudenter, praksisfeltet og ledere i utdanningssektoren. Boken har illustrasjoner og praktiske eksempler som kan benyttes i gruppe- og avdelingsarbeid og på foreldremøter. Tilsynsmyndigheter kan også ha nytte av den, og den kan være av interesse for foreldre. Høyoppløst bildeBla i bokenHelga Aune, cand.jur. og ph.d., er førsteamanuensis II i utdanningsrett ved Juridisk fakultet, Universitetet i Oslo. Fra 2014 har hun arbeidet som advokat og direktør i advokatfirmaet PwC AS. Hun er utvalgsleder for NOU om ny universitets- og høyskolelov.

Her finnes plagg til nyfødte; som svøp, kokong og hentesett. I tillegg er det mange oppskrifter på jakker, kjoler og bukser i forskjellige fasonger og... Samliv og kjærlighetsrelasjoner ; Ting gutter liker at jenter gjør! » Familie, samliv og seksualitet » Samliv og kjærlighetsrelasjoner; ...

I tillegg er det mange oppskrifter på jakker, kjoler og bukser i forskjellige fasonger og... Samliv og kjærlighetsrelasjoner ; Ting gutter liker at jenter gjør! » Familie, samliv og seksualitet » Samliv og kjærlighetsrelasjoner; ... Hei hva liker gutter at jenter gjør? Turn ons! Alt ifra kyss, klem, smil, klesstil osv..ALT!! 0.

RELATERTE BØKER