Berlinpakten

Berlinpakten - Jørn Didriksen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Didriksen
DIMENSJON
10,53 MB
FILNAVN
Berlinpakten.pdf
ISBN
4689583108792

BESKRIVELSE

Den andre boken i Didriksens spennende triologi. Hva kunne et håndskrevet notat på tyve sider fra maidagene 1945 i Berlin mellom fem ulike mennesker ha av betydning for radikale fundamentalister eller andre, seksti år senere? Var innholdet i notatet så oppsiktsvekkende at man ville drepe og begå terrorhandlinger for å få tak på de? To menn var fremdeles i live, og var de i besittelese av notatet, eller hadde de tre andre tatt med seg hemmeligheten i graven? I London gikk Nigel Sharp, sjefen for MI5 og grublet over hvorfor de ikke hadde klart å pågripe bakmennene til det siste forsøk på terror mot Skandinavia med sitt opphav i London, samtidig som han hadde opplysninger om at ny terror var på trappene. Det var bare en måte han kunne få svar på det spørsmålet. Han måtte kontakte og sette normannen Michael Swarts på oppgaven. Normannen kunne arbeide uforstyrret for MI5 med denne saken uten at det ville bli stilt spørsmål ved hans person, hverken hos den britiske eller andre regjeringer. De visste sannsynligvis ikke om Michael Swarts sin eksistens, trodde Sharp. Samtidig som han forsøkte å kontakte Michael, utspant det seg en dialog på et vertshus i Berlin."Tok James med seg hemmeligheten i graven?" Otto fortsatte å snakke etter at Klaus hadde gått. "Har han etterlatt seg noe?" "Du kommer med spørsmål som jeg ikke kan svare på", sa Rahid. "Jeg tror nok han gjorde det, men han kan også utmerket godt ha sagt noe til en person ved navn Michael Swarts før han døde". OM DEN FØRSTE BOKEN "DEN USYNLIGE FIENDE": "Spennende plot og gjennomtenkt handlingsforløp". Trygve Åslund, Aschehoug Skjønnlitteratur "Fikk ikke lagt fra meg boken. Den var spennende. Kommer det fl ere bøker?" Kari Larsen "Debuten var overraskende. God krimtriller". Ole T. Havik "Slett ikke verst til å være krimdebutant. Gleder meg til oppfølgeren". Jan Stensrud, bokhandler "Jeg elsker krim. Den usynlige fi ende var spennende". Jan Egil Bakken "God og spennende bok". Gro Hammerstad, avisen Hadeland "Det var en

Denne artikkelen beskriver Bulgariens dramatiske og kontroversielle deltakelse i andre verdenskrig. Denne boken er en sammenslåing av «Den usynlige fiende» «Berlinpakten» og «Vinterveien» som Didriksen gav ut i 2007 og 2008, og som også den dag i dag er mer enn høyaktuell sett i lys av internasjonal terrorisme. Mordet i Kistefos (Heftet) av forfatter Jørn Didriksen. Norske topp-politikere kunne ha blitt dratt inn i en konspirasjon mellom fundamentalister og maktutøvere i Moskva og Washington.

Boken fortsetter for så vidt der hvor «Den usynlige fiende» slutter. Men det har kommet frem et nytt og hittil ukjent element blant de som er igjen av Duharevs gruppe i å tilrive seg makt over vesten.

RELATERTE BØKER