Unger kan!

Unger kan! - Ben Furman | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ben Furman
DIMENSJON
3,26 MB
FILNAVN
Unger kan!.pdf
ISBN
3495421737011

BESKRIVELSE

Unger kan! er en metode utviklet av forfatteren, som er psykiater, og hans kolleger. Metoden bygger på en løsningsfokusert (LØFT) tilnærming til barns problemer og ferdigheter. Målet er å inspirere barn til å lære seg ulike ferdigheter, løse problemer og kvitte seg med uønsket atferd. Dette er LØFT for barn - hvor filosofien er: "Det er morsommere å lære seg noe enn å kvitte seg med problemer". Boka inneholder eksempler, forfatteren leder oss gjennom metodens 15 trinn. Prosessen er: løsningsfokusert, motiverende, morsomt, foreldrevennlig, nettverksorientert og lett tilgjengelig. Metoden benyttes i barnehager, skolen, SFO, i kliniske sammenhenger og i hjemmet med egne barn. Med litteraturliste.

Prosessen er: Løsningsfokusert. I stedet for å forsøke å få barnet til å slutte med uønsket atferd, hjelper man barnet til å lære seg en ferdighet som reduserer eller fjerner problemet. - La oss bare erkjenne det: «First Price-unger» er ikke skapt av barna selv.

Dette er adferd som ikke forekommer hos noen andre kattedyr. Gruppen holder sammen gjennom en periode på 24-36 måneder fra ungene blir født til de er selvstendige. Barn og unge kan oppmuntres til å møte opp til aktiviteten presis og forlate aktiviteten med en gang den er ferdig.

RELATERTE BØKER