Bitter lykke

Bitter lykke En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,54 MB
FILNAVN
Bitter lykke.pdf
ISBN
4430514130423

BESKRIVELSE

Leon er ikke å finne noe sted på gården, og naboene varsles for å delta i letingen. Det er mørkt og kaldt, og barnet er tynnkledd. Sørine undres på hvordan han har klart å komme seg ut. Kan noen ha bortført ham? Sørine hadde lyst til å synke sammen. Bare sige ned på knærne og gi opp. Hun hadde hele tiden hatt et håp - det forbaskede håpet - men nå innså hun som de fleste andre at Leon ikke var å finne. Mens de hadde lett, hadde hjertet hans slått for siste gang. Det var ikke lenger mulighet for at den vesle pjokken hadde klart seg i kulden.

3 antonymer for lykke. 11 relaterte ord for lykke.

Biter av lykke er en sjarmerende roman om en gruppe pensjonerte ven... Hei. Når jag har en besk smak i munnen og allt jag drikker og spiser får en besk ettersmak.

RELATERTE BØKER