Dagene

Dagene - Julie Stokkendal | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Julie Stokkendal
DIMENSJON
9,6 MB
FILNAVN
Dagene.pdf
ISBN
6280419064345

BESKRIVELSE

Tea og moren flytter fra byen til bygda for å starte på nytt. Tea prøver å finne seg til rette i det nye huset, hun går mellom rommene og venter på noe, leter etter noe, men hun vet ikke hva. Hun vokser opp, får venner, møter Markus, mens moren fortsetter å lengte etter pappaen som forsvant før Tea ble født. «Dagene» er en roman om å være datter, mor og kvinne. Om ensomhet, tosomhet og kjærlighet, om å få lov til å være barn og å få lov til å bli voksen. Om å si ja og nei. Og om håp.

Messen arrangeres av studenter for studenter, overskuddet går til studentenes ekskursjon i tredjeklasse. itDAGENE arrangeres en gang i året av data- og kommunikasjonsteknologi ved NTNU i Trondheim. Dagen är Sveriges största tidning på kristen grund.

Tidligere foredrag finnes under Tidligere VA-dager. Tips: Slett nettleserens hurtigbuffer (kalles noen ganger midlertidige Internett-filer) for å forsikre deg om at du ser en ny versjon av siden.

RELATERTE BØKER