Hvite tårer

Hvite tårer - Hari Kunzru | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hari Kunzru
DIMENSJON
5,60 MB
FILNAVN
Hvite tårer.pdf
ISBN
8450744262729

BESKRIVELSE

Hari Kunzrus kritikerhyllede nye roman er en ubarmhjertig og fullstendig fengslende litterær thriller, men samtidig også mye, mye mer: Den er et kjærlighetsbrev til alle de glemte geniene i musikkhistorien, og rommer dessuten en særs aktuell diskusjon av rase i et samtidige USA. Hvite tårer er en heseblesende bok som lever videre lenge etter at man har lest den siste siden.To noen-og-tjue år gamle newyorkere. Seth er keitet og sjenert - Carter den glamorøse arvingen til en av USAs største formuer. De to har én ting felles, nemlig lidenskapen for musikk. Da Seth ved en tilfeldighet tar opp en ukjent bluessanger i parken, lager Carter en miks som han publiserer på nettet som en «forsvunnet» innspilling av artisten Charlie Shaw. Den blir en sensasjon blant platesamlere.Seth og Carter besøker en mann som hevder Charlie Shaw levde i virkeligheten, men på hjemveien blir Carter utsatt for et overfall. Mens Carter ligger i koma, drar Seth og Carters søster Leonie til dypet av Sørstatene for å komme til bunns i legenden om Charlie Shaw. Det blir en reise tilbake i fortiden, hvor en historie om grådighet, misunnelse, hevn og utnyttelse etter hvert skal åpenbare seg.

Nyeste ebøker. Ta meg tilbake Sult (E-bok) Bra kunst om menn Kjærligheten ... Hvite tårer er en … LES MER heseblesende bok som lever videre lenge etter at man har lest den siste siden.

Nyeste ebøker. Ta meg tilbake Sult (E-bok) Bra kunst om menn Kjærligheten ... Hvite tårer er en … LES MER heseblesende bok som lever videre lenge etter at man har lest den siste siden.

RELATERTE BØKER