Perspektiver

Perspektiver - Per Anders Madsen, Inger Hilde Killerud, Hege Roaldset, Ane Bjølgerud Hansen, Eivind Sæther | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Anders Madsen, Inger Hilde Killerud, Hege Roaldset, Ane Bjølgerud Hansen, Eivind Sæther
DIMENSJON
6,23 MB
FILNAVN
Perspektiver.pdf
ISBN
1552695948357

BESKRIVELSE

Kunnskap og ferdigheter i historiefagetPerspektiver er et nytt læremiddel i historie som kombinerer god, historiefaglig formidling med et økt fokus på eleven og elevens ferdigheter. Læremidlet ønsker å engasjere og provosere, utfordre og aktualisere ved å stimulere elevene til arbeid med alle sidene av faget. Læremidlet tar også i bruk nye didaktiske virkemidler for å skape engasjement og glede, og det utnytter mulighetene som ligger i de nye digitale mediene.

Hvor er vi på vei? : rulle opp forlokkende perspektiver rulle opp forlokkende perspektiver / utvide perspektivet se i større sammenheng utvide perspektivet se i større sammenheng Resultat pr. side 1 5 10 20 30 40 50 100 Perspektiver på problematferd.

perspektiv synonymer, perspektiv antonymer. Informasjon om perspektiv i gratis engelsk online ordbok og leksikon.

RELATERTE BØKER