Matematikk; 1. klasse

Matematikk; 1. klasse - Svetlana Kormishina | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svetlana Kormishina
DIMENSJON
10,42 MB
FILNAVN
Matematikk; 1. klasse.pdf
ISBN
6341910699227

BESKRIVELSE

Oppgavene i dette heftet er beregnet på å utvikle regneferdigheter hos elever på slutten av 1. trinn, eventuelt starten av 2. trinn. Det passer å ta i bruk heftet etter at barna har jobbet med addisjonstabellen, blitt kjent med tosifrede tall og etter hvert addisjon og subtraksjon med tierovergang. Materialet skal også være til hjelp i barnets generelle utvikling og lære det å oppfatte det vakre i tallenes og omgivelsenes verden. Oppgavene kan enten gjøres på skolen eller gis i lekse.

De inneholder varierte oppgaver og egner seg til bruk både på skolen og hjemme. (Når man skal gi oppgaver til hjemmearbeid er det viktig å gi kjente oppgavetyper som elevene er i stand til å ... Matteoppgaver 1 trinn.

Her kan du øve på ulike oppgaver med brøk. Campus inkrement. Velkommen til Tusen millioner 1-4 på nett! Tusen millioner Ny utgave 1-4 er Cappelens læreverk i matematikk for 1.

RELATERTE BØKER