Stiklestadspelet

Stiklestadspelet - Yngve Kvistad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yngve Kvistad
DIMENSJON
6,19 MB
FILNAVN
Stiklestadspelet.pdf
ISBN
3110140997264

BESKRIVELSE

Hvorfor sto slaget som formet Norge nettopp på Stiklestad? Hvorfor oppsto Norges første og største sogespel akkurat her? Denne boka gir svar på hvorfor og hvordan det har gått slag i slag på Stiklestad. Den ser på utviklingen av fenomenet som sådan; hvordan det har utviklet seg under påvirkning av ytre forhold og indre faktorer, en sammenfattende vurdering av Spelet om Heilage Olav i et samfunnsmessig lys, i fortid og nåtid. Med oversikt over medvirkende og litteraturliste.

Mandag er det kalt inn til hastemøte i styret for Stiklestad Nasjonale Kultursenter, skriver Trønder-Avisa. Der får styret flere alternativ til sparetiltak. Krigens meningsløshet Elden er et norsk, historisk musikkspill skrevet av Arnfinn Strømmevold og Bertil Reithaug og settes opp i spektakulære omgivelser midt i verdensarven Røros.

I tilfelle er det første gang siden urframføringen i 1954. Mandag er det kalt inn til hastemøte i styret for Stiklestad Nasjonale Kultursenter, skriver Trønder-Avisa.

RELATERTE BØKER