Avsløringen

Avsløringen - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
10,68 MB
FILNAVN
Avsløringen.pdf
ISBN
2924420299506

BESKRIVELSE

Alene hjemme i julen, får Elise en vond opplevelse. Utenfor vinduet får hun øye på en mørkkledd dame. Idet kvinnen snur seg og stirrer mot ruten, får Elise et sjokk. Eleonore! Sylvia får mistanke om at broren forsøker å tilrane seg hele farsarven, og reiser hals over hode hjem til Grimstad. Sannheten er enda verre enn hun hadde kunnet tenke seg. En gutt på skolen forteller Hugo hvem som er hans virkelige far, og han reagerer voldsomt.

Russerne framstår totalt overrrasket etter at WADA har åpnet ny sak mot landet for juks. Nå risikerer Russland å miste OL-plassen. Avsløringen skapte et varig agg.

Dette gav støtet til en serie avsløringer som etter hvert gjorde det klart at innbryterne hadde hatt til hensikt å ... "Avsløringen" er avslørt som en litt kjedelig film med mislykkede forsøk på å sprite opp historien med actionelementer som ikke passer inn. Stikkord: Chris Cooper, Ryan Phillippe, spion.

RELATERTE BØKER