Da Per var ku

Da Per var ku - Thorbjørn Egner | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thorbjørn Egner
DIMENSJON
6,58 MB
FILNAVN
Da Per var ku.pdf
ISBN
3011558157014

BESKRIVELSE

Per har vært på landet hele sommerferien - på bondegården til onkel Jens. Der har han fått mange gode venner blant dyrene på gården. Og siste natten han sover i den gamle koselige senga på landet, drømmer Per at han er ku.

Idet jeg gjør det slår jeg fingeren min på tuppen, den jeg kuttet, og da var jeg rett og slett så redd for å slå av hele greia, minnes hun overfor Se og Hør, og fortsetter: Denne kua, som akkurat hadde blitt reddet av en dyrevernsorganisasjon, stod og rautet flerer dager i strekk og dyrevennene forstod ikke hva som var galt. Det var først da de dro tilbake til kuas forrige eier at de innså hva som var feil. Da er kanskje dette nyhetsbrevet noe ...

1976 kom utgåva som vi kjenner best i dag, den er i typisk naivistisk strek og lette, friske fargar. Originalutgåva har nettopp kome ut på ny i ei samla jubileumsutgåve.

RELATERTE BØKER