Englelære

Englelære - Danielle Trussoni | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Danielle Trussoni
DIMENSJON
10,14 MB
FILNAVN
Englelære.pdf
ISBN
6422525432885

BESKRIVELSE

Stor fortelling om en kamp mellom gode og onde engler og deres jordiske agenter.Evangeline, en ung nonne i et kloster utenfor New York, snubler tilfeldigvis over en mystisk korrespondanse mellom en av klosterets eldre abbedisser og Abigail Rockefeller. Uten hensikt gjenoppliver hun dermed en urgammel krig. Tilhengerne av englelæren, en gruppe vitenskapsfolk med inngående kunnskap om englene og deres historie og kultur kjemper mot de monstrøse Nephilimene, giganter som er halvt engler, halvt mennesker og etterkommere etter de englene som gjorde opprør mot Gud og paret seg med menneskene.Englelære er en fantastisk thriller om godt og ondt, teologi, myter og historie, og en utrolig historie om hvordan vanlige mennesker plutselig befinner seg midt i en kamp som kan avgjøre jordens skjebne. Trussoni arbeider nå med oppfølgeren Englebyen, som kommer ut i 2011.Boken er solgt til 19 land og filmen skal produseres av Will Smith, som også står bak Da Vinci-koden.«Englelære har alt en leser vil ha fra en moderne bestselger.» Kate Moss, forfatter av bl.a Labyrinten.

Kunne du tenke deg å delta på englekurs? Publisert 06.09.2010, kl. 08.00 Oppdatert 06.09.2010, kl ... Islam - en englelære.

Den offisielle norske versjonen av bønnen til verneengelen finner du i En liten katolsk bønnebok. Den lyder slik: Englelære book.

RELATERTE BØKER