Fallskjermjeger

Fallskjermjeger - Anders Nilsen, Are Løset | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Nilsen, Are Løset
DIMENSJON
10,57 MB
FILNAVN
Fallskjermjeger.pdf
ISBN
9785020480863

BESKRIVELSE

Fallskjermjeger er en fullstendig beskrivelse av et år som spesialsoldat. Boka skildrer hvordan ulike fallskjermjegere gjennom de siste tiår har opplevd en av Norges mest krevende førstegangstjenester. Fallskjermjegere er valgt ut for å kunne stå imot ekstreme påkjenninger i alle naturens omgivelser, både i lufta og i sjøen. De trenes for å kunne operere inne i fiendtlig territorium og selvstendig kunne utføre avanserte militære oppgaver. Leseren får også et innblikk i hvordan det er å fortsette som spesialjeger ved en av de hemmeligste avdelinger i forsvaret. Boka inneholder også en rekke unike bilder fra livet som fallskjermjeger, bilder av situasjoner som aldri tidligere har vært vist for offentligheten.

Oversettelser av fallskjermjeger. fallskjermjeger synonymer, fallskjermjeger antonymer.

MARS Søk direkte på nett www.fallskjermjeger.no. Fallskjermjegertroppen er en del av FSK/HJK og består av vernepliktige soldater. En fallskjermsoldat er en soldat som er trent til å hoppe i fallskjerm.Fallskjermsoldater har en taktisk fordel i at de kan opptre på slagmarken overalt hvor luftfartøy kan fly over.

RELATERTE BØKER