Sannheten om Harry Quebert-saken

Sannheten om Harry Quebert-saken - Joël Dicker | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joël Dicker
DIMENSJON
12,96 MB
FILNAVN
Sannheten om Harry Quebert-saken.pdf
ISBN
5733440685706

BESKRIVELSE

"Hekta på Dicker! Et vidunder av et plot, med brå vendinger, mord, falske skyldige og ekte skjebner. Har du først begynt, er det umulig å stoppe." ElleUSA, våren 2008: Den unge stjerneforfatteren Marcus Goldman drar på besøk til sin gamle venn og mentor, forfatteren Harry Quebert, for å få hjelp med en plagsom skrivesperre. Kort tid senere finner politiet liket av en ung jente nedgravd i hagen til Harry, og han pågripes for mord. Marcus er overbevist om sin venns uskyld. Han starter sin egen etterforskning, og begynner å skrive en bok om saken. Gradvis avdekkes et komplisert nett av hemmeligheter, og mange uventede og nervepirrende hendelser inntreffer før den dramatiske sannheten til slutt kommer for en dag.Hvem drepte Nola Kellergan? Hva skjedde i New Hampshire sommeren 1975? Og hvordan skriver man egentlig et mesterverk?"Bokhøstens overraskelse, boken vi ikke kan legge fra oss etter timer med medrivende lesning. Minner om Philip Roth, Jonathan Franzen eller Woody Allen." Le Point"Med stort fortellertalent driver Joël Dicker handlingen framover; den utvikler et uimotståelig dragsug som ikke svekkes over 600 sider. En ekstraordinær roman, den er på samme tid spenning og romantikk, sosialt drama og litterær satire." DeutschlandradioLes utdrag fra boka

Internasjonal braksuksess - årets må leses-roman! Sannheten om Harry Quebert-saken (Heftet) av forfatter Joël Dicker. Pris kr 148 (spar kr 21).

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Sannheten om Harry Quebert-saken fra Bokklubber Internasjonal braksuksess .

RELATERTE BØKER