Spor etter Jesus

Spor etter Jesus - Nils Petter Thuesen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Petter Thuesen
DIMENSJON
6,77 MB
FILNAVN
Spor etter Jesus.pdf
ISBN
9196747798471

BESKRIVELSE

Hvem var den historiske Jesus? At det finnes fire ulike fortellinger (evangeliene) skrevet av fire forfattere om en og samme person fra underklassen i et oldtidssamfunn er helt unikt. Det finnes også andre kilder, som arkeologisk materiale, som forteller om Jesus. I hvilken utstrekning kan levninger belyse Jesus og hans miljø - direkte og indirekte? Det er gjort mange funn de siste femti år. Noen er ekte, noen tvilsomme og andre falske. Slike oppdagelser skaper alltid høye bølger i verdenspressen. Ett er hvertfall sikkert: Sporene etter Jesus har alltid fascinert de fleste av oss - både de som tror på Gud og de som ikke gjør det. Nils Petter Thuesen er cand. philol. fra Universitetet i Oslo med blant annet oldtidshistorie og arkeologi i fagkretsen. Høsten 2008 reiste forfatteren i Jesu fotspor. Flere av fotografiene i boken er fra denne reisen til Israel.

Det er begrenset plass på alle seminarene. Kristi himmelfartsdag kommer 40 dager etter første påskedag, det vil si alltid på en torsdag. For mange blir det en ekstra og populær langhelg i vårtiden, og ikke noe mer.

Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene du ser og bruker. Gunnar Samuelsson understreker at han ikke sier at Jesus ikke ble korsfestet. Det kan ha skjedd, men han er på ingen måte sikker og sår tvil om den ortodokse forståelsen av de gamle tekstene. Innbytter Gabriel Jesus scoret etter kun tre minutter på banen og avgjorde Premier League-duellen mellom Leicester og Manchester City lørdag. "Spor etter Jesus - funn, fakta, falsknerier" av Nils Petter Thuesen - Se omtaler, sitater og terningkast.

RELATERTE BØKER