Krokodillens gule øyne

Krokodillens gule øyne - Katherine Pancol | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katherine Pancol
DIMENSJON
7,37 MB
FILNAVN
Krokodillens gule øyne.pdf
ISBN
2771514634306

BESKRIVELSE

Romanen foregår i Paris og handler om søstrene Joséphine og Iris. Joséphines mann forlater henne, og hun får svært dårlig råd. Da Iris foreslår at Joséphine skal skrive ei bok om 1100-tallet, men at de skal late som om Iris er den egentlige forfatteren, har hun ikke råd til å la være å gå med på forslaget. Dette er den første boka i trilogien om Joséphine og Iris.

Krokodillens gule øyne (1) Forfatter: Katherine Pancol Lån som lydbok Lån som punktskrift. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2011 Lengde: 21 t.

Dem vi er, dem vi ønsker å være, dem vi aldri kommer til å bli, dem vi kanskje en gang kan bli. Krokodillens gule øyne book. Read 1,020 reviews from the world's largest community for readers.

RELATERTE BØKER