Mandag til fredagsmannen

Mandag til fredagsmannen - Alice Peterson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alice Peterson
DIMENSJON
12,76 MB
FILNAVN
Mandag til fredagsmannen.pdf
ISBN
5540528644868

BESKRIVELSE

Han fridde. Hun sa ja. Han ombestemte seg. Hun ble knust. Nå er Gilly Brown alene i London, med bare den lille hunden Ruskin som selskap. Det er på tide å gå videre. Etter råd fra en venn ser hun seg om etter en leieboer ? av den typen som bare leier fra mandag til fredag ? og til slutt finner hun den rette mannen: Jack Baker, en kjekk reality-tv-produsent. Ekstrainntekten kommer godt med, men hun hadde løyet hvis hun hadde sagt at hun ikke likte selskapet hans også.

Etiketter: Oppsummering. Ingen kommentarer: Legg inn en kommentar. Alice Peterson sin bok er gitt ut på norsk, og heter Mandag til fredagsmannen.Klikker du deg inn på lenken til Bastion forlag, kan du lese to flotte anmeldelser fra medbloggere, og dette om handlingen: mandag 23.

Hun ble knust. Nå er Gilly Brown alene i London, med bare den lille hunden Ruskin som selskap.

RELATERTE BØKER