Min egen elskede

Min egen elskede - J.R. Ward | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.R. Ward
DIMENSJON
7,34 MB
FILNAVN
Min egen elskede.pdf
ISBN
4768449319647

BESKRIVELSE

Bli kjent med Den sorte dolks brorskap og kvinnene som forelsker seg i mørkets menn ... Da John Matthew ble funnet blant menneskene, var han uvitende om sine vampyrslektninger. Men når en personlig hevntokt tar John inn i krigens hjerte, blir han tvunget til å analysere alle sider ved seg selv - både den han er nå, og den han en gang var, for å stå rustet i kampen mot ondskapen selv. Xhex er en drapskvinne og hun har lenge strittet imot følelsene for John Matthew. En hann av ære har allerede gått til grunne for henne, og det trenger hun ikke oppleve igjen. Men skjebnen har andre planer for John og Xheh ...

Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. MIN ELSKEDE forteller historien om hvordan disse to sidene av livet møtes. Filmen er et nært portrett av to modige mennesker som står fram for å vise oss Alzheimers usminkede og sanne ansikt.

I høst ble «Min elskede» første norske film som fikk dokumentarfilmprisen under Lübeck filmfestival. Bli kjent med Den sorte dolks brorskap og kvinnene som forelsker seg i mørkets menn ... Da John Matthew ble funnet blant menneskene, var han uvitende om sine vampyrslektninger.

RELATERTE BØKER