Dramapedagogisk historie og teori

Dramapedagogisk historie og teori - Nils Braanaas | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Braanaas
DIMENSJON
11,24 MB
FILNAVN
Dramapedagogisk historie og teori.pdf
ISBN
3268451282246

BESKRIVELSE

Boka gir et bilde av forholdet mellom skole og teater - først og fremst i moderne tid, men også gjennom historiske tilbakeblikk. Her er fyldige analyser av viktige verker og retninger innenfor dramafaget. Boka har egne kapitler om dans, dukketeater/figurteater og forholdet til terapi og funksjonshemmete. De siste kapitlene tar opp den aktuelle debatten i faget og følger nye utviklinger inn i vårt eget århundre. Boka fungerer som en innføring, og gir en oversikt over dramafaglige tradisjoner og utviklinger.

Universet, slik vi kjenner det i dag, ble ikke til i en fei. Utviklingen begynte for mange milliarder år siden med det vi kaller Big Bang.

Brått fikk nasjonen erfare at 13 års skolegang ikke er noen garanti for norske borgeres demokratiske evner og holdninger. "Dramapedagogisk historie og teori" [5. udgave, 1.

RELATERTE BØKER