Vi var barn i Bærum under krigen

Vi var barn i Bærum under krigen - Randi Dønnum Olerud | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Randi Dønnum Olerud
DIMENSJON
6,48 MB
FILNAVN
Vi var barn i Bærum under krigen.pdf
ISBN
6726004505588

BESKRIVELSE

I denne boken møter vi 23 kvinner og menn som åpent forteller om sin barndom under Den annen verdenskrig. Boken tar oss med til dager og år uten bil, internett, tv, mobil, telefon og radio.Bare naturen var barnas lekeplass, men kreativitet ble kilde til glede. Hva med skolegang, mat og klær? Hvordan opplevde de flyangrep og tapet av en kjær i familien? Hva tenkte de? Hva følte de? Ble de redde? Ble angsten en skygge som fulgte med hele livet? Svarene finner du her! Barnas krigsminner har vært ukjent, fortrengt og glemt - inntil nå.

Heim Hurdalsverk var tidligere Hurdal Glassverk, og er nå Hurdal Folkehøgskole.. Godthaab (Bærum) var før krigen, og har etter krigen, vært et rekonvalesenthjem.

Hildegard var selv mor til tre barn da krigen startet. Hun satt til sammen 27 år i fengsel for sin barbariske oppførsel.

RELATERTE BØKER