Storbyene i kunnskapsøkonomien

Storbyene i kunnskapsøkonomien lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,15 MB
FILNAVN
Storbyene i kunnskapsøkonomien.pdf
ISBN
7376333882751

BESKRIVELSE

Økonomisk aktivitet i Norge har endret karakter fra industriell produksjon til produksjon av informasjon og tjenester. Forfatterne tar for seg de teoretiske begrunnelsene for overgangen til kunnskapssamfunnet og analyserer konkret hvilken rolle bysamfunnet har i en slik økonomi. Har litteraturliste.

Vatne (red). Scandinavian Academic Press/Spartacus Forlag 2005, Byforskingsprogrammet: By og byliv i endring, Studier av byrom og handlingsrom i Oslo -J.

Storbyene som innovasjonssentra som innovasjonssentra Arbeidsmarkedsmobilitet og framveksten av kunnskapsbasert tjenesteyting Språk Norsk Kategori Bokkapittel Kilde Storbyene i kunnskapsøkonomien. Arena for kunnskapsdeling og nyskaping regionalpolitiske regimeskiftet-tilfellet Noreg (2004), Storbyene i kunnskapsøkonomien (2005) og Governance i norske storbyer (2005) er eksempler på utgivelser som springer ut av sistnevnte program.

RELATERTE BØKER