Internasjonalt konkurransedyktige bedrifter

Internasjonalt konkurransedyktige bedrifter - Torger Reve, Sven A. Haugland, Kjell Grønhaug | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torger Reve, Sven A. Haugland, Kjell Grønhaug
DIMENSJON
11,68 MB
FILNAVN
Internasjonalt konkurransedyktige bedrifter.pdf
ISBN
8344395502052

BESKRIVELSE

Boka analyserer hva som får norske bedrifter til å lykkes på internasjonale markeder, basert på bedriftenes egne eksportmarkedserfaringer. Boken bygger på et forskningsprosjekt, gjennomført ved Stiftelsen for samfunns- og næringslivsforskning. For bedriftsledere med strategi- og markedsansvar og studenter i strategi, ledelse, markedsføring og internasjonalisering. Med litteraturliste og stikkordregister.

... KONKURRANSEDYKTIGE BEDRIFTER: OPPLEVELSER Kjøp Internasjonalt konkurransedyktige bedrifter fra Bokklubber Boka analyserer hva som får norske bedrifter til å lykkes på internasjonale markeder, basert på bedriftenes egne eksportmarkedserfaringer.

Årsaken er smart produksjon og høy kvalitet. Norge har en internasjonalt ledende maritim næring, med konkurransedyktige bedrifter innenfor hele bred - den av det maritime næringsspekteret. Maritim næring har stor betydning for bosetting, verdiskaping og sysselsetting, særlig i distriktene.

RELATERTE BØKER