For livets skyld

For livets skyld - Ulla Käll | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ulla Käll
DIMENSJON
11,9 MB
FILNAVN
For livets skyld.pdf
ISBN
8382265045522

BESKRIVELSE

«For livets skyld» har 52 enkle 'øvelser' som vil hjelpe leseren til å leve nær Gud og nærmere seg selv i hverdagen. Boken er illustrert av fotograf Ellen Lande Gossner. Svenske Magnus Malm, en av Nordens betydningsfulle forfattere med bøker om jordnær kristen tro, alle oversatt til norsk, skriver om «For livets skyld»: «Man merker at Ulla Käll har lang erfaring med åndelig veiledning. Hun vet at det enkle hjelper oss mot dypet, og gir god hjelp til å gå en enklere vei. Samtidig åpner hun dører i vårt indre til verdener vi kanskje ikke visste om.»Ulla Käll har bodd mange år i Norge og er en lederfigur i det kristne retreat-miljøet her til lands, som oftest med den klassiske gitaren i hendene.

Och drömmen blev förverkligad; sedan 1991 har jag arbetat med retreat. Jag spelar klassisk gitarr och upplever att mötet retreat och musik är mycket livgivande.

Tekst: Ulla Käll Foto: Ellen Lande Gossner. En bok med enkle øvelser for å leve nær Gud og nær seg selv i hverdagen.

RELATERTE BØKER