God natt, min skatt; sangbok for de minste

God natt, min skatt; sangbok for de minste En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,69 MB
FILNAVN
God natt, min skatt; sangbok for de minste.pdf
ISBN
2943427714014

BESKRIVELSE

Vakreste gaveboken til nyfødte babyer - og nybakte foreldre! Helene Bøksles barneplate God natt, min skatt har trøstet og beroliget norske småbarnsfamilier siden den kom ut i 2014. Nå utgir Bøksle alle sangene samlet i en nydelig gavebok, slik at mor, far, tanter og barnevakten kan synge med i Gjendines bådnlåt, Stjerner lyser hvite og Jeg vet en deilig rose - eller hvilken av godnatt-sangene som er den eneste som får barnet til å sovne. Boken er utstyrt med fantastiske bilder av Bjørg Thorhallsdottir. Når sangtekstene sitter godt nok kan bildene rives ut og henges på barneromsveggen. Platen utgis samtidig i nyinnspilt versjon. (Og hvordan ideen til plata kom til? Helene Bøksle var på jobb mens mannen var hjemme og prøvde å få babygutten til å sovne. Ingenting hjalp - før Helene spilte inn en melodi på telefonen og sendte hjem til sønnen. Da sovnet han jammen - og siden har utallige babyer sovnet til samme varsomme og vakre lydbilde.)

Mange regler har gjerne gått fra munn til munn opp gjennom generasjonene. Dermed kan variasjonene være store, fra familie til familie og fra sted til sted i landet. Mine minste Åsne Valland Nordli (Innbundet) Tips en venn 302 kr Antall .

Helene Bøksle (Redaktør) ; Bjørg Thorhallsdottir (Illustratør) Helene Bøksles barneplate 'God natt, min skatt' har beroliget småbarn siden den kom ut. Nå er alle sangene ... God natt, min skatt - sangbok for de minste (BOK) Del 212 00 Veil.

RELATERTE BØKER