Slik vi var

Slik vi var - Annabelle Thorpe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annabelle Thorpe
DIMENSJON
4,7 MB
FILNAVN
Slik vi var.pdf
ISBN
1306360161847

BESKRIVELSE

Jugoslavia sommeren 1979: Åtte år gamle Miro flytter med familien fra en liten by inne i landet og til den solfylte Dalmatiakysten. Etter som han vokser opp, forelsker seg og gifter seg, ser utsiktene stadig lysere ut.Men truende skyer samler seg over Jugoslavia. Det bryter ut krig og en uoverveid avgjørelse ødelegger den tilværelsen Miro har bygd opp. Drevet av sinne og sorg flykter han til Dubrovnik og blir del av den tøffe gjengen av internasjonale krigsreportere.Miro innser at selv om han overlever, fins det ikke noen vei tilbake til hans tidligere liv, og hans erfaringer vil forandre både ham selv og de han elsker.«En fascinerende historie fortalt med integritet og troverdighet.» Rosanna Ley, forfatter av Safranhuset og Tilbake til Mandalay

Foto: Norad ... Dette skyldes først og fremst at norsk økonomi har gått bedre enn beregnet i budsjetteringen.

Og slik forandrer vi mennesker oss som art. SKOGBRANN: Et av resultatene av sommerens tørke var rekordstore skogbranner. Foto: Reuters/ Scanpix Vis mer Væråret 2018 Skogbranner, flom og tørke: Slik var væråret 2018 Katastrofale skogbranner, flom, tørke og orkaner har preget verden i år.

RELATERTE BØKER