Smadra

Smadra - Brynjulf Jung Tjønn | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Brynjulf Jung Tjønn
DIMENSJON
5,88 MB
FILNAVN
Smadra.pdf
ISBN
5217865602054

BESKRIVELSE

Nominert til Kritikerprisen for beste barne- og ungdomsbokFaren til Oda triller sykkelen hennar i garasjen. No skal ikkje Oda bruke han meir. Ho har så dårleg balanse, men dette var absolutt siste gong Oda skal falle og slå seg. Det er historia Oda fortel til alle dei som spør. Men både ho og mora veit at sanninga er noko heilt anna. At sanninga er ei historie Oda ikkje klarar å fortelje til nokon. Ikkje til far. Ikkje til læraren. Ikkje til bestevenen, Milad, sjølv om han har opplevd mykje verre ting før han kom til bygda der Oda bur.Smadra er ei ungdomsbok som gjer vondt, men som handlar om å ville gjere godt.

Faren til Oda triller sykkelen hennar i garasjen. No skal ikkje Oda bruke han meir.

Ho har så dårleg balanse, men dette var absolutt siste gong Oda skal falle og slå seg. Det er historia Oda fortel til alle dei som spør. Boken "Smadra" skrevet av Brynjulf Jung Tjønn handler om en jente som heter Oda.

RELATERTE BØKER