Andre Samuelsbok

Andre Samuelsbok - Sylfest Lomheim | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sylfest Lomheim
DIMENSJON
11,87 MB
FILNAVN
Andre Samuelsbok.pdf
ISBN
4744250172522

BESKRIVELSE

Året er 2013, psykiater Samuel Ølnes bur i Hollendergata 2 på Grønland. 'Ein gong ved kveldstid hende det at David stod opp frå senga si og gjekk og dreiv på slottstaket. Frå taket fekk han sjå ei kvinne som bada. Kvinna var svært vakker. David sende bod og spurde seg føre om henne. Han fekk til svar: 'Det er Batseba, dotter av Eliam og kona til hetitten Uria'. Andre Samuelsbok 11, 2-4 Når kontakten mellom to ikkje er open, men delvis dekt, går det gale - før eller seinare. Det er då det kan skje, at eit menneske som vil godt, gjer vondt. Difor følgjer den vesle vondskapen oss, og difor må me tola at den store vondskapen når oss. Vondskapen finst - kjærleiken finst. Kjærleikens ord er store. Ytringar på sms om lengt er heilage; dei er som ord ved eit altar. Orda er jordsmonnet som kjærleiken veks i. Ordsmonn.

Ingen ble lovprist som han. Fra hode til hæl fantes det ikke lyte på ham.

3 Gutten Samuel gjorde tjeneste+ for Jehova hos Eli, men det var sjelden det kom ord fra Jehova på den tiden, og det var ikke vanlig med syner.+. 2 En dag lå Eli og sov på den faste plassen sin.Øynene hans var blitt så svake at han ikke kunne se.+ 3 Guds lampe+ var ennå ikke slokket, og Samuel lå i Jehovas tempel,* + der Guds ark sto. Andre Samuelsbok ble skrevet av Gad og Natan, to profeter som var nær knyttet til kong David i det gamle Israel.* Boken ble fullført omkring 1040 fvt., mot slutten av Davids 40 år lange regjeringstid, og handler i første rekke om David og hans forhold til Jehova. Andre Samuelsbok - Ekte vennskap.

RELATERTE BØKER