Dårekisten

Dårekisten - Christopher Grøndahl, Arne Svingen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christopher Grøndahl, Arne Svingen
DIMENSJON
10,79 MB
FILNAVN
Dårekisten.pdf
ISBN
4859644184993

BESKRIVELSE

Andre bok i serien om Lucinda Mørk. Vår heltinne er i Oslo på jakt etterspor som kan føre henne nærmere en forklaring på hva listen med prominente nordmenn betyr. Med politiet i hele jakter hun sannheten.Rundt omkring i Oslo begynner det å dukke opp lik av innvandrere der organer mangler, tennene er fjernet og ansiktet ødlagt av syre. Er det en sammenheng mellom dem og listen Lucinda har? Og hvem er det som følger etter Lucinda når det ikke er politiet?

mai 2018 «Du kan ingenting ta med dig dit du går», sang Cornelis Vreeswijk i «En fattig trubadur». Dårekisten Teater har ingen egen juleforestilling, men har i stedet laget en juleversjon av to av forestillingene. Dvs at LILLE BLÅ OG BLØTKAKA blir til LILLE BLÅ OG DET STORE JULESELSKAPET, mens PJOTER OG BUSTER LAGER FEST blir til JULEFORVIKLINGER." JULEFORVIKLINGER Nå er det (snart) jul og selvfølgelig skal Buster og Pjoter være med og lage fest… Kjøp 'Dårekisten' av Christopher Grøndahl fra Norges raskeste nettbokhandel.

Er det en sammenheng mellom dem og listen Lucinda ... Dårekisten. Kister er morsomt!-og kjekt å ha til pledd, puter eller hva du måtte ønske å putte ned i de.

RELATERTE BØKER