Forfalskningen

Forfalskningen - Geir Selvik Malthe-Sørenssen, Kjetil Bortelid Mæland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Selvik Malthe-Sørenssen, Kjetil Bortelid Mæland
DIMENSJON
6,20 MB
FILNAVN
Forfalskningen.pdf
ISBN
6132575085736

BESKRIVELSE

En kilde med fortid i det hemmelige politiet plages av dårlig samvittighet. Han er redd, men føler at sannheten må komme frem. I mars 2006 ringer han Geir Selvik Malthe-Sørenssen, nyhetsredaktør i Nettavisen, og de møtes på et øde sted langt unna Oslo. Kilden bærer på en utrolig historie. Han forteller at politiet fabrikkerte bevis i Treholt-saken for å få Arne Treholt dømt i 1985. Kun noen få tjenestemenn kjente til denne hemmeligheten, og Politiets overvåkningstjeneste har voktet over løgnen i 25 år. Ord mot ord holder ikke lenger. Det er nå jobben starter. Geir må dokumentere at politiet fabrikkerte bevis i norgeshistoriens mest omtalte kriminalsak. Han må bevise at politimenn med viten og vilje har løyet for norsk rett. "Du skal ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer deg selv", skrev dikteren Arnulf Øverland i 1937. Boken Forfalskningen er et resultat av kampen for rettferdighet.

Fylkesmannen ble informert om forfalskningen, men gjorde ingenting. Per Kristian Orderud innrømmer forfalskning av sin fars underskrift på kjøpekontrakten på Orderud gård. Forfalskningen skjedde etter flere runder med faren om overtakelse av gården. forfalskning på engelsk.

januar 1984 ble han arrestert og siktet for spionasje, og 20. juni 1985 ble han i Eidsivating lagmannsrett dømt til 20 års fengsel for spionasje til fordel for Sovjetunionen og Irak, i det som ble kjent som Treholt-saken.I dommen het det at Treholt hadde gjort skade mot Norge «som til dels ikke ... Forfalskningen (Heftet) av forfatter Kristine S.

RELATERTE BØKER