Ludde

Ludde - Ulf Löfgren | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ulf Löfgren
DIMENSJON
12,77 MB
FILNAVN
Ludde.pdf
ISBN
8768704199886

BESKRIVELSE

Herlig samlebok med 4 morsomme historier om Ludde.Ludde Ludde og Noen Ludde og alle dyrene Ludde leter etter bamseStor humor for små mennesker!

Vanskelig å avdekke, vanskelig å forstå, forferdelig vanskelig å oppleve. Her får se hvordan skjult mobbing foregår i en jentegjeng, der mobbegjengens intrikate maktspill stadig utvikles, velplanlagt og systematisk, samtidig som de balanserer det på en slik måte at det vanskelig lar seg avdekke. Våga sticka ut och våga vara dig själv.

Ludvig Jensen har i flere år vært en pioner og jobbet fram konseptet over flere år. Ludde og vennene hans er sjarmerende, … LES MER tegningene er i fine, klare farger og den litt tullete humoren gjør at bøkene raskt blir favoritter hos de små. Som Ulf Löfgren sa: «Det er herlig å vite best når man er to år, og Ludde er virkelige sprø og gjør det beste bakvendt». Ludde er en morsom figur som ungene raskt legger sin elsk på.

RELATERTE BØKER