Sosialdemokratisk utenrikspolitikk i Trumps verden

Sosialdemokratisk utenrikspolitikk i Trumps verden - Dag Einar Thorsen, Johann Osbakk | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Einar Thorsen, Johann Osbakk
DIMENSJON
4,40 MB
FILNAVN
Sosialdemokratisk utenrikspolitikk i Trumps verden.pdf
ISBN
3998778114180

BESKRIVELSE

I boka «Sosialdemokratisk utenrikspolitikk i Trumps verden» gir Stina Torjesen og Kim N. Gabrielli sine svar på hvordan Norge kan møte en verden preget av økende ulikhet, populisme og proteksjonisme. De tar utgangspunkt i omveltningene som skjer rundt oss, Norges interesser og hvordan Norge kan gjøre en forskjell. Valget av en ideologisk, sosialdemokratisk tilnærming til norsk utenrikspolitikk er forfriskende: Forfatterne tar oss med på en annerledes reise i hvordan snakke om, utforme og gjennomføre utenrikspolitikken i Donald Trumps verden.

... - polariseringen i landet under Trump - bekymring for Kinas voksende betydning når det gjelder teknologi, militærvesen og menneskerettigheter. www.formforlag.com Socialdemokratisk utenrikspolitikk i Trumps verden.

Gabrielli presenterer deres bok "Sosialdemokratisk utenrikspolitikk - i Trumps verden". Deretter kjører vi debatt. I boka Sosialdemokratisk utenrikspolitikk i Trumps verden gir Stina Torjesen og Kim N.

RELATERTE BØKER