Å lære i praksis

Å lære i praksis Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,98 MB
FILNAVN
Å lære i praksis.pdf
ISBN
5884187227713

BESKRIVELSE

Denne boka er ment å fungere som en veiviser for sykepleiestudenter ute i praksis - men det er også en aktuell bok for praksisveiledere og andre helsefagstudenter.

Type Master thesis Mastergradsoppgave  Forfatter Aronsen, Mari Henriette Tande. Sammendrag. Kjære medstudenter Jeg er nå ferdig med to perioder, og har begynt på min siste praksis dette året.

Jeg gleder meg til praksis fordi… Jeg gruer meg til… Det jeg lurer mest på i forbindelse med praksis, er… I praksisopplæringen forventer jeg … I denne praksisperioden vil jeg øve meg på/ha fokus på… Ved å bruke forskningsbasert kunnskap, erfaringer fra praksis og pasientens kunnskap og behov bedrer vi kvaliteten på tjenestene våre. Kunnskapsbasert praksis (KBP) er å ta faglige avgjørelser basert på systematisk innhentet forskningsbasert kunnskap, erfaringsbasert kunnskap og pasientens ønsker og behov i en gitt situasjon. Pris: 319,-.

RELATERTE BØKER