De usynlige

De usynlige - Roy Jacobsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roy Jacobsen
DIMENSJON
5,41 MB
FILNAVN
De usynlige.pdf
ISBN
8078248488306

BESKRIVELSE

Terninkast 6 i VG "Roy Jacobsens nye roman griper leseren med et slag og slipper ikke tak før på siste side." Guri Hjeltnes, VGNominert til kritikerprisen 2013 for beste voksenbok.Jacobsen er tilbake nordpå, i samme miljø som han skildret i første del av "Seierherrene".DE USYNLIGE er en sterk og rørende familiehistorie fra en liten øy helt ytterst i havgapet på Helgelandskysten, i årene 1913 til 1928. Den unge jenta Ingrid vokser opp på en øy. Havet er hennes eventyr. Fisken, stormen, fattigdommen. Hun eier årstidene, fuglene og horisonten. Ingrid må lære det ingen lenger kan. En dag må hun lære enda mer."De usynlige er rett og slett en helt fantastisk roman." Cathrine Krøger, DagbladetI DE USYNLIGE skriver han om kystproletariatet, fra et miljø han selv har kjent hele livet. Handlingen utspiller seg på en liten øy helt ytterst i havgapet på Helgelandskysten, fra 1913 til 1928. Som forfatteren sier: "Det fantes tusenvis av slike øyer på norskekysten. I dag er det ingen. De fortjener å bli sett."Les utdrag fra boka

Mange unge mennesker føler seg fryktelig alene - i det stille. Spesielt i julen.

With Pål Sverre Hagen, Trine Dyrholm, Ellen Dorrit Petersen, Fredrik Grøndahl. A man convicted in his teens for killing a child is released on parole.

RELATERTE BØKER