Den som synder

Den som synder - Jorunn Johansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
5,18 MB
FILNAVN
Den som synder.pdf
ISBN
4099719165855

BESKRIVELSE

Den mystiske Brynjar har gjort sin siste udåd. Kan det bringe Lucas nærmere den egentlige drapsmannen? Maja får erfare at det ikke står så bra til med Arnstein, og det vil få alvorlige følger for en som står henne nær ...Maja ble dratt inn i stuen og kastet ned på en stol hvor Arnstein befalte henne å bli sittende. Hun lystret, for hun forsto at han ikke var seg selv. En annen hadde tatt bolig i ham. Hans far.«Kjenner pulsen i nakken allerede i innledningen» Kari Høyholm, bokelsker

(1440, 397, 615) Synd er forhånelse av Gud: "Mot deg alene har jeg syndet, gjort det som er ondt i dine øyne" (Sal 51, 6). Synden gjør opprør mot Guds kjærlighet til oss og vender vårt hjerte bort fra Ham. Den som sier: Jeg kjenner ham, og ikke holder hans bud, han er en løgner, og i ham er ikke sannheten; 1 Johannes 4:8 Den som ikke elsker, kjenner ikke Gud; for Gud er kjærlighet.

Hun blir daglig trakassert av sjefen sin, og strever med å finne et solid fotfeste. Etter hvert kommer tanker om hevn snikende. 17 Enhver urettferdighet er synd, og det er synd som ikke er til døden.

RELATERTE BØKER