Skogmannen

Skogmannen - Yvonne Andersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yvonne Andersen
DIMENSJON
12,43 MB
FILNAVN
Skogmannen.pdf
ISBN
9046147912572

BESKRIVELSE

Silja står med myrvann til livet mens hun stirrer skremt på den vansirede. Hun er sikker på at han er Ingeborgs drapsmann, og at hennes siste time er kommet. Da han bøyer seg nærmere, svartner det for henne og hun faller i uvett. Hun kommer til seg selv igjen i en koie langt til skogs. Det er ingen der, og døren er boltet igjen på utsiden. Hun slapp silkestoffet som om hun hadde brent seg. Hun så henne for seg, kvinnen som hadde båret det vakre sjalet på elvedansen. Dagen etter ble hun funnet død, kvalt ved Blekketjernet, men sjalet ble aldri funnet. Ikke før nå. Hun frøs nedover ryggen og stirret som forhekset på sjalet. Så er han drapsmannen likevel, og her sitter jeg innesperret. Gud hjelpe meg!

Vi har alle forsikringer og sertifiseringer som kreves for at du som kunde skal være trygg på at jobben blir forsvarlig utført. Åsted Norge mener mannen kalt «Skogmannen» er Vasyl Huliashchyi. Det kommer fram i mandagens TV2-sending.

Skogen består av noen svært ... Vi har over 12 års erfaring med trefelling, linjerydding og skogsarbeid og har jobbet for de største E-verkene i Østfold og Akershus. Vi har alle forsikringer og sertifiseringer som kreves for at du som kunde skal være trygg på at jobben blir forsvarlig utført. Åsted Norge mener mannen kalt «Skogmannen» er Vasyl Huliashchyi.

RELATERTE BØKER