Depresjon

Depresjon - Einar Kringlen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Einar Kringlen
DIMENSJON
8,56 MB
FILNAVN
Depresjon.pdf
ISBN
8438572910059

BESKRIVELSE

Depresjon er den mest vanlig forekommende psykiske lidelsen og kan ramme alle aldre. I denne framstillingen gir forfatteren en oversikt over det vi i dag vet om depresjon, dens utbredelse og årsaker, symptomer og behandling. Han omtaler også bipolare tilstander, og depresjon og bipolar lidelse blir diskutert i tilknytning til kreativitet. Boka er skrevet for alle fagfolk innen psykiatrien. Men også pasienter og pårørende, helsebyråkrater og politikere vil finne nyttig informasjon. Einar Kringlen har bred erfaring, han har vært professor i klinisk psykologi, i medisinske atferdsfag og professor i psykiatri. Han er forfatter av en rekke fag- og lærebøker.

Livet går opp og ned for de fleste av oss og det er normalt å være trist fra tid til annen. Depresjon Modum Bad behandler depressive lidelser. På denne siden vil du finne informasjon om behandlingstilbudet.

IKKE ET «KOSEDOP». Daglig eller ukentlig bruk, Medisin mot depresjon. Daglig eller ukentlig bruk, Antall personer som svarte, Antall personer som svarte på postskjema (-2012), Begge… Statistikkbanken; 08274: Symptomer på helseproblemer og medisinbruk, etter alder og bostedsstrøk (prosent) ….

RELATERTE BØKER