Lekestue

Lekestue - Roger Kurland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roger Kurland
DIMENSJON
11,98 MB
FILNAVN
Lekestue.pdf
ISBN
4251343147276

BESKRIVELSE

Hovedpersonen i Roger Kurlands debutroman Lekestue er noen-og-tjue år gammel. Han jobber i barnehage mens han venter på å komme inn på embedsstudiet i psykologi på Blindern i Oslo. Lekestue er en fortelling om moderne familieliv, en krass institusjonskritikk og en generasjonsberetning fra 90-tallet. Mest av alt er Lekestue en morsom, vemodig og tankevekkende historie om ansvar og ansvarsfraskrivelse og plikten til å blande seg inn i andres liv.

La barna få sitt eget lille tilholdssted med søsken venner eller familie. Leveres med blomsterkasser, skodder og gulvsett.

Det innebærer blant annet at aktiv læring og musikk står i fokus. Vi har 48 resultater for Lekestue til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.

RELATERTE BØKER