Pinsefortellingen

Pinsefortellingen - Rainer Oberthür | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rainer Oberthür
DIMENSJON
4,91 MB
FILNAVN
Pinsefortellingen.pdf
ISBN
3088402630229

BESKRIVELSE

I boka Pinsefortellingen får vi høre om hvorfor vi feirer pinse, og hva som skjedde da disiplene plutselig snakket slik at alle mennesker forstod dem på sitt eget språk. Da ble alle forundret. Forfatteren gjenforteller denne og andre historier om hvordan de gjør oppsiktsvekkende ting. Vi får også høre om de første kristne. Måten de levde sammen på gjorde inntrykk på folk og fikk mange til å slutte seg til dem.

Når Den hellige ånd er til stede kan mennesker snakke sammen og forstå hverandre på tross av alt annet som måtte skille dem. Pinsens liturgiske farge er rød - blodets, åndens og ildens farge. Kjøp 'Pinsefortellingen' av Kristin Gunleiksrud fra Norges raskeste nettbokhandel.

Men så skjer det noe som ingen var forberedt på, ... «Pinsefortellingen. Om kirkens begynnelse», av Rainer Oberthür (var medlemsbok for aldersgruppen 10-12 år i 2018).

RELATERTE BØKER