Mørkets rike

Mørkets rike - Barbara Demick | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Barbara Demick
DIMENSJON
9,15 MB
FILNAVN
Mørkets rike.pdf
ISBN
5510277033532

BESKRIVELSE

Nord-Korea er et av de mest hemmelighetsfulle land i verden i dag. Journalisten Barbara Demick tar oss med inn i et samfunn få kjenner og viser hvordan det er å leve i dette undertrykkende og totalitære regimet. I Mørkets rike følger vi livet til seks nordkoreanere over en periode på 15 år. De forelsker seg, stifter familier og har sine drømmer, men det viktigste er kampen for å overleve. Den store lederen Kim Il-sung døde i 1994 og Kim Jong-il tok over makten. I hungerskatastrofen 1995-98 døde opp mot to millioner mennesker, over ti prosent av befolkningen. Det er sterke øyeblikk når disse menneskene én etter én, innser hvordan de hele livet er blitt manipulert av regjeringens propaganda. I desperasjon rømmer de landet. En av dem kommer seg over grensen og finner en skål med mat til hunden på gården. Sjokkert innser hun at hundene i Kina får bedre mat enn menneskene i Nord-Korea. Et satellittfoto over Asia om natten glitrer av lys, men det er en mørk flekk på bildet - der er Nord-Korea. Mørkets rike er en unik fortelling som skildrer livet i dette lukkede landet.

Over 3.5 millioner er til sammen solgt av debut romanen Mørkets rike (The Present Darkness) og dens ... Kjøp Mørkets rike fra Bokklubber Reportasje fra et lukket land I denne boken følger vi livet til seks nordkoreanere over en periode på 15 år - en kaotisk tid der Kim Jong-Il tok over makten og en hungersnød tok livet av kanskje så mange som 3 millioner mennesker, eller 12 % av den nordkoreanske befolkningen. Barbara Demicks prisbelønte og kritikerroste reportasjebok fra Nord-Korea. Bokanmeldelse. «Mørkets rike» er en meget velskrevet og svært så interessant politisk reportasje om et av verdens mest lukkede land.

De forelsker seg, stifter familier og har sine drømmer, men det viktigste er kampen for å overleve. Den store lederen Kim Il-sung døde i 1994 og Kim Jong-il tok over makten. Mørkets rike.

RELATERTE BØKER