4 romaner

4 romaner - Ola Bauer | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ola Bauer
DIMENSJON
7,17 MB
FILNAVN
4 romaner.pdf
ISBN
6868488990988

BESKRIVELSE

Alle fire bøkene i romanserien om Tom er her samlet i ett bind. Vi følger Tom fra han som tiåring vokser opp i etterkrigs-Oslo sammen med sin mor og hennes to elskere. Toms far er død, myrdet som overløper og angiver for tyskerne. Som 16 åring har Tom tilbrakt fem år på internatskole for vanskeligstilte barn, han inntar Oslo Vest med lugg som Gene Vincent, en Cooly i munnviken, og en Luger i ranselen. Tom er fire år til sjøs, før han som tjueåring mønstrer av i Paris, der han får jobb på et bordell i Boulevard de Magenta. I 1997, 56 år gammel, vender Tom hjem til et Norge han ikke har sett på førti år. Han kommer til fots over fjellet fra Finland, med sandaler av bildekk på føttene, og med alt han eier i en skipssekk.

Jomsviking Bjørn Andreas Bull-Hansen Jomsviking er første bok i en serie som følger livet til Torstein Tormodson. Kvinnen med rødt ... Nya romaner Våra bästa boktips.

Kjøp trygt og enkelt - enten det er nyheter, bestselgere eller tilbudsbøker. Yiddish Song in times of Corona-Virus COVID-19 By Roman Grinberg & his virtual orchestra Hey there! Three things always gave us reason for happiness in times... What shall we say then that Abraham our father, as pertaining to the flesh, hath found? For if Abraham were justified by works, he hath whereof to glory; but not before God. For what saith the scrip Romaner er de beste bøkene mener noen.

RELATERTE BØKER